Ichtegem Feest op Facebook Ichtegem Feest op Instagram

Christoff

Christoff De Bolle, geboren op 18 juni 1976 in Ninove, is een Vlaamse zanger. Hij groeide op in een muzikaal gezin en was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek. Hij begon op zijn negende al met zingen en muziek maken.

Op 15-jarige leeftijd vormde Christoff samen met zijn zus en een vriend een trio genaamd “The Sunsets”. Ze namen enkele singles op, waaronder “Je bent een mooi meisje” en “Rocky”. In 1990 nam hij deel aan de Soundmixshow met het nummer “Kronenburg Park” van Frank Boeijen, waarmee hij de derde plaats behaalde.

Na zijn deelname aan de Soundmixshow begon Christoff aan een solocarrière. In 1991 bracht hij zijn eerste single uit, getiteld “Jij alleen”. Het nummer werd meteen een hit en Christoff kreeg nationale bekendheid. In de daaropvolgende jaren bracht hij verschillende albums en singles uit, waaronder “Een ster”, “Zeilen op de wind” en “M’n beste vriend”.

Christoff is een veelgevraagde artiest op feesten en evenementen in België en Nederland. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Zomerhit in 2007 en 2014 en de Radio 2 Muziektrofee in 2015. In 2016 bracht hij het album “Hou me vast” uit, dat goed werd ontvangen door zijn fans.

Naast zijn muziekcarrière is Christoff ook bekend van televisie. Hij was te zien in verschillende programma’s, waaronder “Tien om te zien”, “Sterren op de dansvloer” en “Liefde voor muziek”.

Christoff blijft zich ontwikkelen als artiest en blijft nieuwe muziek uitbrengen. Zijn fans kunnen dus nog veel van hem verwachten in de toekomst.

Hoofdsponsors

Organisatiepartners